Тигран Киш

Председник Скупштине града Панчева

 

Тигран Киш

Основну школу „Ђура Јакшић“ похађао је у Панчеву, а средњу Правно-биротехничку школу у Београду. Дипломирао је на Правном факултету у Београду 1990. године. Радио је као судски и адвокатски приправник и као приватни предузетник. Од 3.11.2005. године био је члан Општинског већа општине Панчево. У претходном сазиву Скупштине града Панчева обављао је дужност председника Скупштине. Био је председник Управног одбора РТВ Панчево, члан Управног одбора «ХИП – Петрохемије», председник Тениског клуба «Динамо» и члан Ветеранске организације Тениског савеза Србије.  Ожењен је и отац троје деце.

Бранка Петровић

Заменица председника Скупштине града Панчева

 

Дипломирани је економиста. До сада је радила у ЈКП „Хигијена“ и ЈП „Дирекција за изградњу и уређење Панчева“. Запослена је у ЈКП „Грејање“ Панчево, на месту финансијског директора. Мајка је двоје деце.

Мирјана Јоцић

Секретарка Скупштине града Панчева

 

Мирјана Јоцић

Основну школу и гимназију завршила је у Панчеву. На Правном факултету у Београду дипломирала је 1986. године. До сада је радила у ДП «Водовод-оператива», Окружном суду у Панчеву, у Општинској управи Панчево на пословима начелника Одељења за општу управу и скупштинске послове, заменика секретара Општинске управе и скупштине општине и заменика начелника Градске управе града Панчева. У претходном сазиве Скупштине града Панчева, обављала је дужност заменика секретара Скупштине. Мајка двоје деце.

Сања Поповић

Заменица секретара Скупштине града Панчева

 

Сања Поповић

Основну школу и VIII београдску Гимназију завршила је у Београду. На Правном факултету у Београду дипломирала је 1996. године. Од 1997. године запослена у Градској управи града Панчева, а од 2005. године обавља послове секретара Секретаријата за скупштинске послове, послове Градоначелника и Градског већа. Удата, мајка двоје деце.