Gradska uprava grada Pančeva – Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja, povodom realizacije Odluke o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice na teritoriji grada Pančeva, obaveštava građane čija deca se nalaze na listi čekanja za upis u Predškolsku ustanovu „Dečja radost“ Pančevo ili na listi čekanja za upis u vrtićima u osnovnim školama u naseljenim mestima grada Pančeva, o sledećem:

– počev od 26.06.2018. godine u navedenim ustanovama građani mogu da preuzmu potvrde da je njihovo dete na listi čekanja,

– sa navedenom potvrdom, građani mogu od 28.06.2018. godine (četvrtak) u Predškolskoj ustanovi „Kefalica“ Pančevo, ulica Svetozara Miletića, broj 17, dobiti potvrdu da se njihovo dete može upisati u ovu ustanovu (najviše do desetoro dece),

– nakon pribavljanja obe potvrde, građani mogu, počev od 29.06.2018. godine, podnositi zahtev za ostvarivanje prava sa drugom dokumentacijom, u Uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva, u kancelariji broj 21.

Obrazac zahteva može se preuzeti ovde ili u Uslužnom centru.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 308-871, a lice zaduženo za kontakt je Dragana Dačić u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva.