Novogodišnji bazar svečano je otvoren u ponedeljak, 28. decembra 2015. godine na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva.

Članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije Jelena Batinić pozdravila je posetioce i učesnike, poželela im srećne božićne i novogodišnje praznike u ime Grada Pančeva i tom prilikom izjavila:

Zaista me raduje da po peti put vidim ovo šarenilo, da vidim ovo bogatstvo i mogu samo da kažem jednu stvar: sledeće godine kada bude Novogodišnji bazar, potrudićemo se da bude nešto ranije, pred katolički Božić, da upravo sve ovo što vi proizvodite, vredne ruke, mogu biti predmet darivanja za jedan Božić, novogodišnji praznik, drugi Božić, da smo mi, svi složni, zajedno i da ova manufaktura u stvari oplemeni sve nas i podigne nam sistem bar sa veselim bojama.

Članica Gradskog veća izrazila je zadovoljstvo što žene koje su prethodnih godina bile individualni izlagači ove godine su mlade preduzetnice, čestitala im na hrabrosti i preduzetničkom duhu, poželela da i ostali prate njihov primer i poručila im da iskoriste razne pogodnosti koje će Grad Pančevo omogućiti preduzetnicima u 2016. godini.

Grad Pančevo u saradnji sa JKP „Zelenilo“, JKP „Higijena“ i Domom omladine Pančevo po peti put organizuje Novogodišnji bazar, koji ove godine traje od 27. do 30. decembra i na kome učestvuje više od 100 izlagača.