Pozivaju se zainteresovani stručnjaci prirodnih i tehničkih nauka, različitih profila (inženjeri tehnologije, mašinstva, fizičke hemije, šumarstva, tehničkih nauka, zaštite na radu itd.) da se prijave Sekretarijatu za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva radi evidentiranja kao potencijalnih članova Tehničke komisije za ocenu studija o proceni uticaja određenih projekata na životnu sredinu na koje Sekretarijat za zaštitu životne sredine kao nadležna organizaciona jedinica Gradske uprave grada Pančeva, daje saglasnost i učešća u radu Tehničke komisije iz reda nezavisnih stručnjaka, a zavisno od vrste projekta, odnosno studije.

Tehnička komisija za ocenu studija o proceni uticaja obrazuje se u skladu sa članom 22. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. glasnik RS“ br. 135/04 i 36/09).

Za rad u Tehničkoj komisiji za ocenu studija o proceni uticaja, članovi komisije imaju pravo na naknadu, u skladu sa članom 33. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu i Odlukom o visini troškova u postupku procene uticaja na životnu sredinu („Sl. list grada Pančeva“ br. 16/08, 27/09, 25/10 i 24/13).

Pismenu izjavu o prihvatanju svog učešća u radu Tehničke komisije iz reda nezavisnih stručnjaka, zainteresovani mogu potpisati u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva, u zgradi Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4-, VII. sprat, kanc. 709, na posebnom obrascu ili je poslati poštom u slobodnoj formi, sa navođenjem ličnih podataka (ime, prezime, JMBG, adresa i kontakt telefon) i stručnih kvalifikacija, uz lični potpis. Kao prilog dostaviti kopiju lične karte i diplome o stečenoj stručnoj kvalifikaciji.

Prijave se mogu podneti do 30.01.2018. godine.

Obrazac možete preuzeti OVDE