Град Панчево је директним улагањима из буџета пројектом јавно-приватног партнерства у Долову омогућио асфалтирање девет улица у дужини од 8.400 м и то у периоду од неколико месеци. Маја Витман, градска менаџерка обишла је радове у Долову, у Улици Петра Драпшина и Источној, у којима сe завршава асфалтирање. Том приликом истакла је да је поносна на равномерна улагања како у граду, тако и у насељеним местима, али и на добар однос који је створен са суграђанима.

“Улагањем у путну инфраструктуру грађани добијају асфалтиране улице. Изведени су радови у улицама Петра Драпшина и Источној у Долову, укупне дужине 2.400 метара. У последње 2 године путем пројекта јавно-приватног партнерства у Долову је асфалтирано девет улица. Задовољни смо постигнутим резултатима, али сматрамо да још пуно тога треба да се уради, зато настављамо са радовима. Надамо се да су задовољни и Доловци и да ћемо заједно допринети стварању бољих услова за живот. Подсетила бих, у првом кругу радова крајем 2020. године асфалтиране су четири улице: Соње Маринковић, Иве Лоле Рибара, Братства Јединства и Зимска, а у току прошле године асфалтиране су Бориса Кидрича, Светозара Марковића и Трг ослобођења. Такође, у Долову ће се изводити радови и на атарским путевима у дужини од 4.5 км, а планирно је и да се Трг Мите Вукосављев оплемени новим садницама”, рекла је Маја Витман, градска менаџерка.

Стабилним, директним улагањем из буџета град Панчево је финансирао за 18 месеци радове у 138 улица, 63 км путева и 3 км пешачких стаза.