Grad Pančevo je direktnim ulaganjima iz budžeta projektom javno-privatnog partnerstva u Dolovu omogućio asfaltiranje devet ulica u dužini od 8.400 m i to u periodu od nekoliko meseci. Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove u Dolovu, u Ulici Petra Drapšina i Istočnoj, u kojima se završava asfaltiranje. Tom prilikom istakla je da je ponosna na ravnomerna ulaganja kako u gradu, tako i u naseljenim mestima, ali i na dobar odnos koji je stvoren sa sugrađanima.

“Ulaganjem u putnu infrastrukturu građani dobijaju asfaltirane ulice. Izvedeni su radovi u ulicama Petra Drapšina i Istočnoj u Dolovu, ukupne dužine 2.400 metara. U poslednje 2 godine putem projekta javno-privatnog partnerstva u Dolovu je asfaltirano devet ulica. Zadovoljni smo postignutim rezultatima, ali smatramo da još puno toga treba da se uradi, zato nastavljamo sa radovima. Nadamo se da su zadovoljni i Dolovci i da ćemo zajedno doprineti stvaranju boljih uslova za život. Podsetila bih, u prvom krugu radova krajem 2020. godine asfaltirane su četiri ulice: Sonje Marinković, Ive Lole Ribara, Bratstva Jedinstva i Zimska, a u toku prošle godine asfaltirane su Borisa Kidriča, Svetozara Markovića i Trg oslobođenja. Takođe, u Dolovu će se izvoditi radovi i na atarskim putevima u dužini od 4.5 km, a planirno je i da se Trg Mite Vukosavljev oplemeni novim sadnicama”, rekla je Maja Vitman, gradska menadžerka.

Stabilnim, direktnim ulaganjem iz budžeta grad Pančevo je finansirao za 18 meseci radove u 138 ulica, 63 km puteva i 3 km pešačkih staza.