Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove u Kačarevu, asfaltiranje poslednjeg sloja Prvomajske ulice.

„Posnosni smo na svaki asfaltiran metar puta koji smo uradili. Putna infrastruktura nam je od velikog značaja. Zahvalni smo na izuzetnoj saradnji sa Mesnom zajednicom i građanima Kačareva, a u tom smeru nastavljamo saradnju i buduća ulaganja. Prioriteti građana su nam na prvom mestu i tako planiramo sve strateške projekte. Naša zajednička zalaganja nam daju vetar u leđa, i zato treba da radimo još više i efikasnije. U toku oktobra radove smo izveli u ulici Narodnog fronta i Prvomajskoj. Na osnovu prioriteta koji smo dobili od strane MZ Kačarevo rehabilitovana je ulica Narodnog fronta, skinut je sloj starog asfalta koji je dotrajao i urađena su dva sloja novog asfalta u dužini 1.500 metara. Danas se radovi izvode na završnom sloju u Prvomajskoj ulici u dužini ulice od oko 1.200 metara. Nakon završenog asfaltiranja uradiće se bankine od kamenog agregata širine pola metra i urediće se kanali gde je to potrebno“, kaže Maja Vitman.

Projektom javnog privatnog parterstva na teritoriji grada Pančeva urađeno je 172 ulica, odnosno 87,7 km puteva, od toga u prethodne tri godine u Kačarevu je urađena rehabilitacija kolovoza u dužini od 7 km, odnosno 12 ulica sa kolovozima, parkinzima i trotoarima.

„Pored radova koje završavamo ovim krugog u ulici Narodnog fronta i Prvomajskoj, u prethodnom periodu smo uradili još 10 ulica u dužini od oko 5,3 km. U toku su i radovi na rehabilitaciji ulica i javnih površina u naseljenim mestima Omoljica, Banatski Brestovac, Glogonj, Banatsko Novo Selo, Starčevo i Dolovo. Sa radovima se kreće u toku narednog perioda u Jabuci“, istakla je Vitman.