U ponedeljak, 05. marta 2018. godine u popodnevnim časovima, tokom obavljanja inspekcijskog nadzora nelegalnog prevoza putnika i nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na teritoriji grada Pančeva, po planiranom i utvrđenom rasporedu, obilazeći jednu od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza, u ulici Moše Pijade, povređeno je službeno lice, zaposleni u Sekretarijatu za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Pančeva – saobraćajni inspekor Zlatan M. Ranković, kada je vozač vozila nad kojim je vršena kontrola, udario automobilom inspektora Rankovića koji je tom prilikom zadobio povrede leve noge i ruke.

Na lice mesta su ubrzo izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Pančeva, koji će nadalje preuzimati mere u okviru svojih nadležnosti, a radi utvrđivanja eventualne krivice.

Sekretarijat za inspekcijske poslove će i nadalje vršiti nadzor na suzbijanju nelegalnog prevoza putnika po utvrđenom planu i rasporedu, u cilju bezbednosti građana Pančeva i službenih lica.