Први субвенционисани упис деце у приватну предшколску установу у Панчеву

Скупштина града Панчева на седници одржаној 17. марта 2017. године донела је Одлуку о праву на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физичко лице на територији града Панчева за радну 2017/18. годину. С тим у вези Градоначелник града Панчева Саша Павлов дана, 15.06.2017. године потписао је Меморандум о сарадњи за радну 2017/18 годину са Предшколском установом „Кефалица“ из Панчева, поводом остваривања права на накнаду дела трошкова за боравак деце у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физичко лице.

Градска управа града Панчева обавештава грађане чија се деца налазе на листи чекања за упис у Предшколску установу „Дечја радост“ Панчево или су на листи чекања за упис у вртићима у основним школама у насељеним местима града Панчева да имају право да поднесу пријаву за субвенционисани упис деце у Приватну предшколску установу „Кефалица“ у Панчеву.

За пријаву деце неопходно је од поменутих установа преузети потврду (од понедељка, 19. јуна 2017. године) да је дете на листи чекања. Са тим документом од четвртка, 22. јуна 2017. године у Предшколској установи „Кефалица“ Панчево, који се налази у улици Светозара Милетића број 17, можете добити потврду да се дете може уписати у ову установу. Број уписане деце који субвенционише Град Панчево ограничен је на тридесет. Након прибављања обе потврде, почев од уторка, 27. јуна 2017. године, можете поднети захтев за остваривање права са другом документацијом, у Услужном центру Градске управе града Панчева, у канцеларији број 21.

Образац захтева можете преузети овде или у Услужном центру града Панчева.

Све додатне информације могу се добити телефоном: 308-871, а лице задужено за контакт је Драгана Дачић у Секретаријату за јавне службе и социјална питања Градске управе града Панчева.