Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove na kružnom toku kod plinare i tom prilikom najavila da će deo ulice Miloša Obrenovića, od 15. do 25. avgusta, biti zatvoren za saobraćaj zbog početka 3. faze radova.

„Polako završavamo radove na izgradnji kružnog toka kod plinare. Od kada su radovi počeli, tokom prve, a zatim i druge faze radova, saobraćaj se odvijao neometano. Obaveštavamo građane da će od 15. avgusta pa sve do 25. avgusta, kao što smo već i najavljivali, saobraćaj biti kompletno obustavljen u Ulici Miloša Obrenovića i to u delu od raskrsnice sa Ulicom Pere Segedinca do raskrsnice sa Ulicom Kneza Mihaila Obrenovića, zbog spajanja prve i druge faze radova. Radovi se prvenstveno odnose na izgradnju vodovodne mreže i neophodno je da se taj deo ulice zatvori zbog povezivanja koje ide preko Ulice Miloša Obrenovića“, rekla je gradska menadžerka Vitman.

Građani će imati alternativne pravce koje će moći da koriste. Gradski prevoz, autobusi na linijama 2, 3, 6 i 7 će se kretati alternativnim ulicama, međugradski i prigradski prevoz, koji se odnosi na Mramorak i Kovin će se odvijati po trasama koji je utvrdio „Pantransport“ i druga preduzeća za prevoz putnika, dok će Ulica Sterijina biti puštena za dvosmerni saobraćaj samo za stanovnike ove ulice.

Maja Vitman se zahvalila na strpljenju svim sugrađankama i sugrađanima koji žive u ovom delu grada, ali i svima onima koji koriste ovaj deo grada za svoje potrebe.

„Moram i da napomenem da smo imali izuzetno dobru saradnju sa svim stanarima ovog dela ulice koji su dali neke svoje sugestije i primedbe na projekat i zajedno smo uspeli da poboljšamo i projekat, ali i samo izvođenje radova“ zaključila je Vitman.