Nemanja Rotar, član Gradskog veća zadužen za kulturu i omladinu, na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, svečano je otvorio 9. po redu Novogodišnji bazar.

Grad Pančevo ove godine organizuje “9. NOVOGODIŠNJI BAZAR” koji će trajati u periodu od 20. decembra do 22. decembra 2019. godine. Na ovaj način želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020. godine. Na jednom mestu, na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, u tom periodu, predstaviće se veliki broj lokalnih proizvođača (ustanova, udruženja, preduzetnika i fizičkih lica) i biće organizovan bogat kulturno – umetnički program, kako bi naši sugrađani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da on predstavlja mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje smo za njih pripremili:

  • Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara;
  • Bogat kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

Na otvaranju Novogodišnjeg bazara nastupali su KUD ,“Stanko Paunović“ – NIS RNP Pančevo, Pančevačke Lavice i Ko Ma Majorette, KUD „NEOLIT“ Starčevo, KUD „SM-Čigra“ Opovo, Sefkerin, Pančevo, Tamburaški orkestar „Banatski kicoši“ Pančevo i KUD „Vasil Hadžimanov“ Jabuka.