Danas je održana 18. sednica Skupštine grada Pančeva na kojoj su odbornici usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije za područje Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone 2 u Pančevu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije naseljenog mesta Glogonj, Predlog odluke o sprovođenju postupka javno-privatnog partnerstva, sa elementima koncesije, za realizaciju projekta pružanja usluga suzbijanja komaraca, krpelja i drugih štetnih organizama na teritoriji grada Pančeva, Predlog odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Pančeva za 2021. godinu, Predlog odluke o davanju na korišćenje stvari u javnoj svojini grada Pančeva Republici Srbiji, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Direkciji policije, Policijskoj upravi Pančevo.

Odbornici su usvojili i izmene Finansijskog plana za 2022. godinu i izmene Plana i programa rada za 2022. godinu kulturnih ustanova na teritoriji grada Pančeva i naseljenih mesta, Program rada i finansijski plan Turističke organizacije grada Pančeva za 2022. godinu, predloge zaključaka o davanju saglasnosti na odluke nadzornih odbora javno komunalnih preduzeća „Zelenilo“ Pančevo, „BNS“ Banatsko Novo Selo, „Kombrest“ Banatski Brestovac, „Vod-Kom“ Jabuka, zatim Predlog rešenja o otuđenju nepokretnosti – objekata sa pripadajućim zemljištem na katastarskoj parceli br. 2 K.O. Pančevo, Predlog rešenja o otuđenju nepokretnosti – objekata sa pripadajućim zemljištem na katastarskoj parceli br. 18260 K.O. Pančevo.

Takođe, odbornici su usvojili i Predlog rešenja o razrešenju i izboru članova Komisije za propise Skupštine grada Pančeva, Predlog rešenja o utvrđivanju prestanka mandata vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Solidarnost“ Pančevo, Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Solidarnost“ Pančevo, Predlog rešenja o utvrđivanju prestanka mandata vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo, Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća  „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo i Predlog rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole «Borisav Petrov Braca» Pančevo.