Maja Vitman, gradska menadžerka je obišla radove u Ulici Cara Lazara i apelovala na sugrađane da preparkiraju svoja vozila, kako bi se što brže i efikasnije uradio završni sloj asfalta na potezu od Ulice Vojvode Radomira Putnika do Ulice Petra Preradovića.

„Ovim putem želimo da obavestimo sugrađanke i sugrađane, da su za sredu 26. oktobar 2022. godine planirani radovi na izradi završnog sloja asfalta na kolovozu u Ulici Cara Lazara i to od Vojvode Radomira Putnika do Petra Preradovića. Apelujem na stanovnike u ovom delu ulice, jer nam je u zajedničkom interesu, da preparkiraju svoja vozila i omoguće što brži i bezbedniji završetak radova na obostrano zadovoljstvo. U periodu od utorka popodne, 25. oktobra do petka ujutru, 28. oktobra taj deo ulice sa pristupnim saobraćajnicama biće kompletno zatvorena za saobraćaj. Za četvrtak, 27. oktobar planirani su radovi na izradi saobraćajne signalizacije na istom potezu, a u petak 28. oktobra deo Ulice Cara Lazara će ponovo biti otvoren za saobraćaj“ rekla je Maja Vitman.

Istakla je i odličnu saradnju sa Mesnom zajednicom „Centar“ koja je blagovremeno, tokom vikenda obavestila sugrađani na ovom potezu o planiranom izvođenju radova, ubacivši u svako poštansko sanduče obaveštenje.

„Tehnička dokumentacija, tj. podzemne instalacije u katastru i na terenu se nisu poklapale, što je prouzrokovalo pomeranje rokova tj. produžetak izvođenja radova. Sve što je bilo neusaglašeno, doveli smo u funkcionalno stanje, a stanovnici u Cara Lazara sada imaju mogućnost ozakonjenja svojih objekata sa sve propisno upisanim  instalacije i projektom izvedenog objekta“ naglasila je gradska menadžerka.

Maja Vitman je najavila da je 7. decembar ove godine konačni rok za završetak svih radova u Ulici Cara Lazara, a da je vremenski period od 15. novembra planiran za dodatno ozelenjavanje ulice.