Maja Vitman, gradska menadžerka, obišla je radove u Kačarevu. U 2022. godini prema planu je da se u Kačarevu asfaltira blizu 3,5 km puteva:

– U pitanju su ulice Proleterska, Kosovska, Borisa Kidriča, Hercegovačka i deo Ulice Ratka Pavlovića u delu od Srbijanske do 4. oktobra. Ukupna dužina asfaltiranih ulica u toku februara ove godine je 3.350 metara. Danas se asfaltira ulica Borisa Kidriča. Ostaje još da se urade bankine u svim asfaltiranim ulicama. Rehabilitovan je postojeći kolovoz, na kome je već bio asfalt u prilično lošem stanju. U razgovoru sa građanima čujem da su veoma zadovoljni, jer se ništa nije radilo više od 30 godina u ovoj ulici. Ulice su bile u jako lošem stanju, sa puno rupa i nebezbedne – rekla je Maja Vitman.

Prošle godine urađeno je pet ulica na teritoriji Mesne zajednice Kačarevo, u okviru javno-privatnog partnerstva i to su ulice Vinogradarska, Makedonska i Veljka Vlahovića, kao i Narodnog fronta u kojoj je urađen i trotoar i Maršala Tita gde su urađeni i parkinzi.

Radi se i u Banatskom Brestovcu. Trenutno se radovi izvode na okretnici i počeće se sa radovima u ulici Rifata Burdževića, a zatim na red dolaze ulice Zlatice i Đure Jakšića.

U Banatskom Novom Selu u toku su radovi u Vašarskoj ulici, a radiće se i ulice 7. jula i Dositejeva.

U samom gradu radovi se trenutno izvode u naselju Mladost u Vlasinskoj ulici. Vrlo brzo počeće i radovi u Ohridskoj i Borskoj ulici u Pančevu.

Maja Vitman najavljuje da će se posle Kačareva, u toku sledeće nedelje, radovi izvoditi i u Jabuci, gde je planirana rehabilitacija ulica Omladinska, Nikole Tesle i ostatak Ulice JNA.

Zahvaljujući projektu javno-privatnog partnerstva u oblasti putne infrastrukture za poslednjih godinu i po dana na teritoriji Pančeva s naseljenim mestima do sada je urađeno 130 ulica, odnosno 60 kilometara puteva je asfaltirano.