Маја Витман, градска менаџерка, приликом обиласка радова у Јабуци, рекла је да су за пар месеци становници Јабуке добили 11 асфалтираних улица, да се одговорно приступило реализацији, а да се директним улагањем из буџета, остварило планирано:

– Велики је значај пројекта јавно-приватног партнерства, јер смо остварили могућност да брзо и ефикасно уредимо сва приградска насеља и да равномерним улагањем подигнемо животни стандард свих мештана. Насељено место Јабука је на 11 км од града и има 6. 500 становника. Данас се радови изводе на асфалтирању Улице ЈНА, која је једна од главних по свом значају, дужине 1.5 км и овом улицом саобраћа и градски превоз. Радовима је обухваћено и последње аутобуско стајалише. Нов изглед ове улице доприноси лепшој слици Јабуке, а на првом месту је то што је подигнута безбедност свих учесника у саобраћају. Да би грађани били упућени, лежећи полицајци на две локације који су скинути приликом извођења радова, биће враћени након завршетка; и то на почетку улице и испред Установе социјалне заштите „Срце у јабуци“ Јабука. За само пар месеци 5.5 км путева у 11 улица у Јабуци, које су у сколпу 138 асфалтираних улица, је веома брзо завршено. Поред Улице ЈНА, претходних дана радови на асфалтирању су завршени у улицама Николе Тесле и Омладинској, тако да су у Јабуци урађене следеће улице: Змај Јовина са тротоарима, Гоце Делчев, Вардарска, Струмичка, Маршала Тита, део улица Сутјеске и Машинске, Осоговска и Радничка.

Радови се приводе крају у Глогоњу, у току су на Старом Тамишу, у Банатском Новом Селу, Омољици, Банатском Брестовцу. Завршени су радови у овом кругу у Kачареву и Долову. Данас су кренули радови у Иванову, а кренуће и у Старчеву.