Žiri za dodelu priznanja grada Pančeva, na sednici održanoj dana 21. oktobra 2021. godine, razmatrao je pristigle predloge za dodelu Novembarske nagrade grada Pančeva i doneo je odluku da se Novembarska nagrada grada Pančeva za 2021. godinu dodeli Andrei Stojadinov u oblasti sporta i Zlatiboru Lazarovu za oblast socijalnog i humanitarnog rada.

Andrea Stojadinov je u poslednjih godinu dana ostvarila fantastične sportske rezultate i van granica naše zemlje. U veoma kratkom vremenskom roku osvojila je čak tri evropske medalje. Zlatnu medalju osvojila je na takmičenju u Poreču u novembru 2020. godine i postala juniorska prvakinja Evrope u džudou. Ubrzo zatim osvojila je bronzanu medalju u elitnoj seniorskoj konkurenciji na međunarodnom džudo takmičenju „Grand Slam Hungary“ u Budimpešti i u svom prvom učešću na seniorskom prvenstvu Evrope, koje je održano krajem novembra 2020. godine u Pragu, osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 48 kilograma.

Zlatibor Lazarov je dugogodišnji predsednik, a trenutno potpredsednik Međuopštinske organizacije Saveza slepih Pančevo i više od dve decenije uključen je u sve aktivnosti u vezi sa osobama sa invaliditetom u Pančevu. Za njegovo dugogodišnje delovanje u oblasti socijalnog i humanitarnog rada komisija je bila mišljenja da i Zlatibor Lazarov treba da bude ovogodišnji dobitnik Novembarske nagrade grada Pančeva.