Александар Стевановић, градоначелник Панчева је обишао радове који се изводе у дужини од 17 километара на путу између Панчева и Долова. Том приликом се уверио да квалитет и динамика радова испуњавају очекивања, али и захтеве суграђана.

„Реализујемо оно што су наши суграђани исказали као потребу за унапређење квалитета живота на територији града Панчева. Конкретно, радови који се изводе на путу између Панчева и Долова, су суграђани насеља Стари Тамиш и насељеног места Долово тражили од нас да урадимо, јер је постојећи пут био у изузетно лошем стању. Надам се да ћемо за око две недеље имати рехабилитован, последњи општински пут на територији града Панчева, пут између Панчева и Долова. Имаћемо изванредну путну инфраструктуру на територији нашег града, а овај пут ће умногоме допринети томе. Овај друм није једина ствар коју радимо, што се тиче наших насељених места,али и града, наставићемо да радимо све оно што смо радили у претходном периоду по питању путне инфраструктуре, да асфалтирамо, реконструишемо и рехабилитујемо путеве и улице, јер то утиче на квалитет живота у Панчеву. Наша обавеза је да наставимо да радимо и сигуно ће у Панчеву, у наредном периоду, бити асфалтиране све оне улице које нису асфалтиране до сада, док се не буде завршила и последња улица дуж целокупне територије града Панчева“, рекао је Стевановић.

У наредном периоду, у Долову је планирана изградња канализације, нова капела и асфалтирање улица које нису завршене, у циљу стварања још квалитетнијих услова за живот и рад на територији града Панчева.