UKLJUČITE SE! PREDLOŽITE PROJEKAT!

Možda baš vaša ideja uđe u budžet grada za 2016. godinu!

 

Po uzoru na mnoge svetske gradove, ove jeseni grad Pančevo uključuje građane u planiranje dela budžeta za narednu godinu. Učešće građana u što većem broju pomoći će nam da bolje sagledamo potrebe naše zajednice.

Ove godine turizam je prepoznat kao prioritetna oblast u okviru koje građani mogu direktno da predlože nove projekte. Šta je to što nedostaje našem gradu da bi bio bolje pozicioniran na turističkoj mapi Srbije?

Ukoliko imate ideju za projekat koji može unaprediti turističku ponudu našeg grada, formular za predloge projekata možete da popunite i predate u Gradskom uslužnom centru i mesnim zajednicama u vašem naselju.

Upitnik možete naći i u listu „Pančevac“ (izdanje od 15. oktobra), a biće ponovo objavljen i u broju „Pančevca“ koji izlazi 22. oktobra – popunite upitnik, isecite i predajte ga u Gradskom uslužnom centru ili mesnoj zajednici u vašem naselju.

Takođe, elektronska verzija upitnika nalazi se na internet prezentaciji Grada i možete je preuzeti OVDE.

kao i klikom na fotografiju:

PB baner

Neophodno je da upitnik u pdf formatu sačuvate na svom računaru, popunite i tako popunjen upitnik pošaljete na participativnobudzetiranje@pancevo.rs

Svoje predloge možete dostaviti do 27. oktobra 2015. godine.

Vaš predlog na ovaj način ima šansu da uđe na listu prioriteta za koje će glasati građani/ke Pančeva, a koji će biti finansirani iz budžeta grada u 2016. godini u okviru projekta Participativno budžetiranje. Za realizaciju projekata koji budu imali najviše glasova, ukupno je namenjeno 5 miliona dinara iz budžeta grada Pančeva.

Uključite se!
Neka naš grad bude bolje mesto za život!