УКЉУЧИТЕ СЕ! ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ!

Можда баш ваша идеја уђе у буџет града за 2016. годину!

 

По узору на многе светске градове, ове јесени град Панчево укључује грађане у планирање дела буџета за наредну годину. Учешће грађана у што већем броју помоћи ће нам да боље сагледамо потребе наше заједнице.

Ове године туризам је препознат као приоритетна област у оквиру које грађани могу директно да предложе нове пројекте. Шта је то што недостаје нашем граду да би био боље позициониран на туристичкој мапи Србије?

Уколико имате идеју за пројекат који може унапредити туристичку понуду нашег града, формулар за предлоге пројеката можете да попуните и предате у Градском услужном центру и месним заједницама у вашем насељу.

Упитник можете наћи и у листу „Панчевац“ (издање од 15. октобра), а биће поново објављен и у броју „Панчевца“ који излази 22. октобра – попуните упитник, исеците и предајте га у Градском услужном центру или месној заједници у вашем насељу.

Такође, електронска верзија упитника налази се на интернет презентацији Града и можете је преузети ОВДЕ.

као и кликом на фотографију:

PB baner

Неопходно је да упитник у пдф формату сачувате на свом рачунару, попуните и тако попуњен упитник пошаљете на participativnobudzetiranje@pancevo.rs

Своје предлоге можете доставити до 27. октобра 2015. године.

Ваш предлог на овај начин има шансу да уђе на листу приоритета за које ће гласати грађани/ке Панчева, а који ће бити финансирани из буџета града у 2016. години у оквиру пројекта Партиципативно буџетирање. За реализацију пројеката који буду имали највише гласова, укупно је намењено 5 милиона динара из буџета града Панчева.

Укључите се!
Нека наш град буде боље место за живот!