U Gradskoj upravi grada Pančeva svečano su dodeljeni tablet uređaji za najuspešnije učenike na konkursima, smotrama i takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Nagrade za 13 najuspešnijih učenika, tablet računare, učenicima je dodelio gradonačelnik Saša Pavlov:

– Izuzetno mi je zadovoljstvo da vas pozdravim danas i poželim, pre svega ovoj divnoj deci dobrodošlicu u Gradsku kuću. Grad Pančevo ove godine, prvi put, povodom praznika – Dana državnosti Republike Srbije, dodeljuje nagrade za 13 najuspešnijih učenika grada Pančeva na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Početak kalendarske godine i Praznik Sretenje su izvanredna prilika da, pored nagrada koje Grad redovno dodeljuje godinama unazad, dodatno nagradimo doprinos naših učenika na državnim i međunarodnim takmičenjima u pojedinačnoj konkurenciji. Za njih je obezbeđeno 13 tablet računara, kao znak pažnje i podstrek, kako za njih tako i za drugu decu, da nastave da vredno uče i rade, u čemu bi trebalo da im pomognu i novi uređaji. Među ovih 13, su učenici koji su nagrađeni i od strane Pokrajine, oni koji su osvojili, 1,2. ili 3. mesto i posebne pohvale na takmičenjima i smotrama. Čestitam vam draga deco i vama, ali i vašim roditeljima i nastavnicima, želim vam puno uspeha i u ovoj školskoj godini, onima koji završavaju ove godine, da upišu dalje željeni fakultet, a pre svega vam želim dobro zdravlje i da budete srećni i zadovoljni mladi ljudi, kao što ste lepi i vredni i još jednom – Bravo i svaka čast, vi ste naš ponos.

Učenici koji su dobili nagrade su: Tijana Jakšić, Ilija Tepšić, Ognjen Petrov, Aleksandar Cucić, Veselin Vračar, Lazar Vojnović, Ana Bojković, Anja Šušnjar, Uglješa Kuzmanov, Kristina Pandurov, Mihajlo Milutinov, Nikola Lav Brcanski i Miloš Stefanović.

Dodeli nagrada su prisustvovali i Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje i Dragoljub Cucić, direktor Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“.