У Градској управи града Панчева свечано су додељени таблет уређаји за најуспешније ученике на конкурсима, смотрама и такмичењима у земљи и иностранству.

Награде за 13 најуспешнијих ученика, таблет рачунаре, ученицима је доделио градоначелник Саша Павлов:

– Изузетно ми је задовољство да вас поздравим данас и пожелим, пре свега овој дивној деци добродошлицу у Градску кућу. Град Панчево ове године, први пут, поводом празника – Дана државности Републике Србије, додељује награде за 13 најуспешнијих ученика града Панчева на такмичењима у земљи и иностранству. Почетак календарске године и Празник Сретење су изванредна прилика да, поред награда које Град редовно додељује годинама уназад, додатно наградимо допринос наших ученика на државним и међународним такмичењима у појединачној конкуренцији. За њих је обезбеђено 13 таблет рачунара, као знак пажње и подстрек, како за њих тако и за другу децу, да наставе да вредно уче и раде, у чему би требало да им помогну и нови уређаји. Међу ових 13, су ученици који су награђени и од стране Покрајине, они који су освојили, 1,2. или 3. место и посебне похвале на такмичењима и смотрама. Честитам вам драга децо и вама, али и вашим родитељима и наставницима, желим вам пуно успеха и у овој школској години, онима који завршавају ове године, да упишу даље жељени факултет, а пре свега вам желим добро здравље и да будете срећни и задовољни млади људи, као што сте лепи и вредни и још једном – Браво и свака част, ви сте наш понос.

Ученици који су добили награде су: Тијана Јакшић, Илија Тепшић, Огњен Петров, Александар Цуцић, Веселин Врачар, Лазар Војновић, Ана Бојковић, Ања Шушњар, Угљеша Кузманов, Кристина Пандуров, Михајло Милутинов, Никола Лав Брцански и Милош Стефановић.

Додели награда су присуствовали и Татјана Божић, чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање и Драгољуб Цуцић, директор Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“.