Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2017. годину, организује Сајам запошљавања у 2017. години, у циљу повећања видљивости мера и програма у области унапређења запошљавања у Панчеву. На Сајму ће се представити послодавци који учествују у мери „Студентска летња пракса“, као и послодавци који намеравају да запосле нове раднике.

Позивамо све заинтересоване суграђане да посете Сајам запошљавања у 2017. години који ће се одржати у среду 29. марта 2017. године на Корзоу (Ул. Војводе Живојина Мишића), а у случају лоших временских услова, у холу Градске управе града Панчева, у трајању од 11,оо до 14,оо часова.

На сајму се очекује учешће 38 различитих послодаваца, који су понудили укупно 182 радна места различитих профила, и позвано је више од 1000 лица.

Заинтересованим суграђанима ће на штанду града Панчева бити доступне све потребне информације у вези са отвореним јавним позивoм који се односи на меру активне политике запошљавања „Самозапошљавање“ (средства за отварање привредног друштва или предузетничке радње, набавку опреме и адаптацију простора). На штанду Националне службе за запошљавање биће на располагању информације о услугама и програмима које пружа ова установа.

Посетиоци сајма моћи ће да успоставе контакте и представе се компанијама до којих не би могли доћи на други начин, с обзиром на то да је Сајам запошљавања замишљен тако да повеже велики број послодаваца са великим бројем студената, радника и кандидата.

сајам запошљавања 2017