Град Панчево ове године организује “9. НОВОГОДИШЊИ БАЗАР” у периоду од 20. децембра до 22. децембра 2019. године. На овај начин желимо да допринесемо стварању празничног расположења у сусрет дочеку Нове 2020. године. Идеја је да се на једном месту – на платоу испред Градске управе града Панчева, у том периоду, представи велики број локалних произвођача (установа, удружења, предузетника и физичких лица) и организује богат културно – уметнички програм, како би наши суграђани могли да уживају у једном новом, другачијем концепту обележавања Нове године, примереном грађанском духу Панчева, а по узору на сличне манифестације у европским градовима.

Концепт Новогодишњег базара је такав да ће он представљати место на којем ће наши суграђани моћи да набаве оно што им је потребно за организацију новогодишње прославе, купе поклоне, али и да уживају у забавним програмима које смо за њих припремили:

  • Новогодишње радионице за децу у холу Градске управе града Панчева током сва три дана трајања Базара;
  • Богат културно – уметнички програм за децу и одрасле на платоу испред Градске управе града Панчева током сва три дана трајања Базара.

Контакт особа за више информација у вези са организацијом овог догађаја је Гордана Ћирић, координатор Тима за реализацију Новогодишњег базара, телефон 013/308961, e-mail адреса: gordana.ciric@pancevo.rs