Покрајински секретар за спорт и омладину, Владимир Батез, посетио је град Панчево, у четвртак 19. октобра 2017. године. Том приликом је обавио разговоре са градоначелником града Панчева, Сашом Павловим и представницима Спортског савеза, односно председником Спортског савеза Слободаном Битевићем и генералним секретаром, Дејаном Перићем.

Tоком посете, покрајински секретар, градоначелник и представници Спортског савеза, обишли су спортске објекте у граду, пре свега Халу спортова и две локације за које град има намеру да конкурише за средства, а ради завршетка ових објеката. Реч је о спортском терену у Основној школи “Братство-јединство” у Војловици и локацији будуће атлетске стазе на Градском стадиону у Панчеву.

Такође, разговорано је о ефектима досадашње помоћи Покрајинског секретаријата граду Панчеву и потенцијалним пројектима за које град у будућности очекује део субвенција Покрајине.

Градоначелник града Панчева, Саша Павлов, захвалио се на подршци и помоћи коју је град Панчево и до сада имао од Покрајинске владе. Нада се да ће та сарадња бити добра и успешна и убудуће, и да ће се део те сарадње односити на област спорта и омладине.