Захваљујући донацији компаније Газпром Енергохолдинг Србија и сарадњи са градом Панчевом, деца Панчева од данас имају још једно лепо, функционално и модерно игралиште које се налази у центру града у парку преко пута Градске библиотеке.

Игралиште су данас свечано отворили директор компаније Александар Варнавски и градоначелник Панчева Александар Стевановић.

Ово није први пројекат, од почетка године урађено је пуно пројеката у нашој кампањи за град и за становнике Панчева. Помогли смо Дом за децу без родитељског старања „Споменак“, помогли смо Машинској школи Панчево, обновили два споменика, спонзорисали објаву књиге о ослобођењу Панчева и сада смо управо спровели и овај пројкат дечијег игралишта са тобоганима, љуљашкама, а то је све за децу Панчева. Увек је веома добра сарадња са Градом Панчевом, напомиње директор компаније Александар Варнавски.

Ми данас овде можемо да видимо на делу колико је добра сарадња Газпром Енергохолдинга Србија и града Панчева. Срећни смо што је Газпром одлучио да донира једно овакво игралиште, које је увек потребно, како би наши најмлађи суграђани имали простор за игру и да уживају у свом одрастању. И поред ситуације у којој се налазимо ове године и пандемије, Газпром није одустао од пројеката које спроводи, тако да Газпром показује оваквим делима да није само послодавац, већ и пријатељ града Панчева и да је веома социјално и друштвено одговорна фирма, која има велике планове у Панчеву. Град Панчево ће настојати да још више развије сарадњу са Газпром Енергохолдингом и буде још бољи партнер, рекао је приликом отварања градоначелник Стевановић.