Туристичка организација града Панчева на челу са директором Браниславом Ровчанином презентовала је 4. новембра 2015. године у холу Градске управе нови туристички водич града Панчева, а овом промоцијом започет је програм обележавања Дана града Панчева.

За овој водич кроз Панчево, Туристичка организација добила је прву награду на међународном Сајму туристичких публикација, који је одржан у Крушевцу у периоду од 14. до 16. октобра 2015. године.

Присутнима су се овом приликом осим директора Бранислава Ровчанина, обратили и Павле Ђукић, некадашњи директор ТОП-а, као представник Туристичке организације Србије и Јелена Батинић, чланица Градског већа задужена за привреду, приватно предузетништво и инвестиције, која је у име града честитала туристичкој организацији на новом водичу и освојеној награди, пожелела им да наставе да напредују, као и град са њима, и најавила боље услове рада, с обзиром на то да је Туристичка организација Панчева добила просторије у приземљу зграде познате као „Снежана“.