Миленко Чучковић, члан Градског већа града Панчева, задужен за рад, запошљавање и социјалну политику, посетио је Друштво за помоћ ментално недовољно развијеним особама града Панчева, где су га дочекале председница Удружења Сања Бели и одборница и председница Савета за родну равноправност Ивана Росић. Том приликом Миленко Чучковић је изјавио:

– Налазимо се испред просторија Друштва за ментално недовољно развијене особе града Панчева, где је уручена донација. Град Панчево је одговорна локална самоуправа и за потребе овог друштва, прошле године смо из средстава издвојили 300.000,00 динара. Осим тога, данас смо уручили и донацију и желим да се захвалим предузетнику Зорану Марковићу, предузећу „Алу мил 013“ као и „Српској Спарти“, која је обезбедила помоћ овој деци и особљу у виду разних врста намирница и хигијенских средстава. Данас је сређен један део улаза, ограда која је била у лошем стању, а предузеће које сам споменуо, ће донирати два прозора.

Зоран Рајачић, председник удружења љубитеља спорта „Српска Спарта“ је рекао како је ово једна у низу акција удружења:

– Ми функционишемо већ 15 година и 15 година се бавимо хуманитарним радом. Бавимо се такође и организацијом културних и традиционалних манифестација. Данас смо донирали Удружењу, које је нама изузетно драго, намирнице и неопходна средства за хигијену. Свака оваква акција нам даје подстрек да се још боље организујемо у будућности.