У Градској управи града Панчева, чланице Градског већа мр Татјана Божић и Марија Јевић, уз присуство Драгољуба Цуцића, директора Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“, уручиле су награде најбољим студентима града Панчева, за постигнуте резултате током школовања и образовања, за школску 2020/21. годину.

Регионални центар за таленте „Михајло Пупин“ Панчево је, у сарадњи са Канцеларијом за младе града Панчева, креирао и објавио Јавни позив за доделу награда најбољим студентима/кињама града Панчева, за постигните резултате током школовања и образовања, за школску 2020/21. годину.

Tо су студенти који су школске 2020/21. године први пут уписали завршну годину студија на факултетима чији је оснивач Република Србија (у четворогодишњем и дужем трајању студија – други степен студија по Болоњском систему школовања), који су током свих година студирања имали просечну оцену најмање 9, држављани су Републике Србије и имају пребивалиште на територији града Панчева.

Присутне је поздравила и честитала на оствареном успеху, Татјана Божић, чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање:

– Оно што град ради годинама уназад, јесте стварање повољне пословне климе, како би студенти након завршетка факултета са овако великим успехом и знањем, могли да се пословно остваре овде у свом граду. Надамо се да смо једним малим делом допринели том успеху. Захваљујући раду Канцеларије за младе и Регионалног центра за таленте ми можемо да пратимо студенте, ученике и њихова постигнућа, али и да сагледамо потребе. Овом приликом честитам и родитељима, наставницима и менторима, а ми смо увек ту за вас.

За ову намену издвојена су средства у укупном износу од 780.000,00 динара, односно 30.000,00 динара по студенту.

Укупно је награђено 26 студената: Бојан Тановић, Алекса Матић, Борис Цвитак, Владимир Станишић, Марта Бошњак, Дејана Тасић, Александар Милошевић, Луција Данилов, Ивана Станоевски, Милица Колоски, Ања Алексић, Стефан Ђорђевић, Дуња Главинић, Даша Михаиловић, Кристина Малечкар, Симона Ћорић, Тане Лакетић, Андријана Милетић, Марко Шушњар, Екатарина Џигурски, Даница Зечевић, Анђела Вучендић, Дејана Маљковић, Зорана Јанковић, Михајло Младеновић и Софија Стојановић.