Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Заједница школа за образовање ученика са сметњама у развоју и инвалидитетом и град Панчево – ШОСО „Мара Мандић“, организују 22. Републичко такмичење у знању и вештинама за подручје рада пољопривреда, производња и прерада хране, за образовни профил цвећар-вртлар.

Татјана Божић, чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање, присуствовала је свечаном отварању 22. по реду Републичког такмичења ученика образовног профила цвећар-вртлар, које се одржава у просторијама Школе за основно и средње образовање „Мара Мандић“.

Чланица Градског већа је овом приликом поздравила све присутне у име града Панчева:

– Желим да деци кажем да самим тим што сте се пријавили на такмичење, већ сте победили. Ми смо ту да ово такмичење подржимо и да вам на крају такмичења свима доделимо награде, зато срећно и радите најбоље што можете.

Поред ученика ШОСО „Мара Мандић“, која је домаћин овог републичког такмичења, учествују и ученици из других градова: Београда, Умке, Бечеја, Суботице, Зрењанина и Ниша.

Након пријема, свечаног отварања такмичења, израде теста знања и практичног рада, такмичарима, наставницима и свим члановима комисије, биће организовано дружење и вожња бродом.