Обавештавамо јавност о измени режима саобраћаја и затварању улица поводом међународне и градске манифестације ’’Интернационални карневал Панчево 2016’’:

  • Због програма на централној бини која ће ове године бити постављена у улици Кеј Радоја Дакића, у продужетку улице Николе Тесле/ Трг Ђорђа Вајферта у Панчеву, биће затворена улица Кеј Радоја Дакића од улице Никола Тесла до ул. др Светислава Касапиновића, дана 17.06.2016. године од 15.00 часова и дана 18.06.2016.године од 17.00 часова.
  • Због међународне карневалске поворке, 18. јуна у Панчеву, биће затворена улица Војводе Радомира Путника, и то:
    – од 15.00 часова затвара се део улице Војводе Радомира Путника од ул.Карађорђеве до ул. Војводе Петра Бојовића, ради постављања заштитних ограда и технике
    – од 18.00 часова у целој улици Војводе Радомира Путника, ул. Милоша Требињца од ул. Милоша Обреновића до ул. Војводе Р.Путника, ул. Ослобођења од кружног тока до ул. Војводе Р. Путника.
  • Због кретања и програма међународне карневалске поворке за саобраћај ће бити затворена улица којом се поворка креће, као и делови улица које се укрштају са улицом Војводе Р. Путника.

Почетак међународне карневалске поворке је у 20 часова. Окупљање карневалских група и учесника је од 19.00 часова у ул. Милоша Требињца.

Молимо станаре поменутих улица да, ако имају потребу да се крећу својим возилима у наведено време затварања улица, возила изместе пре затварања улица. Имајући у виду да се очекује велики број учесника и посетилаца, молимо све које долазе својим возилима да се паркирају на местима предвиђеним за паркинг ван улица предвиђених за затварање.

Такође, Градоначелник града Панчева, у складу са Одлуком о радном времену угоститељских, трговинских и занатских објеката на територији града Панчева („Сл. лист града Панчева“ број 18/15), донео је Закључак којим се угоститељским објектима одобрава продужење радног времена у петак и суботу, 17. и 18. јуна 2016. године, до 3.00 часа наредног дана, у оквиру градске манифестације „Интернационални карневал Панчево 2016“. За све евентуалне недоумице по овом питању, грађани се могу обратити Секретаријату за привреду и економски развој Градске управе града Панчева, на телефоне 013/308-855 и 013/308-868.

Захваљујемо свим суграђанима на разумевању и подршци да заједно представимо наш град на најбољи начин и као увек будемо добри домаћини свим гостима и посетиоцима који су у Панчево добродошли!

Удружење ’’Пријатељи Панчева’’
Карневал Панчево

karneval pancevo 2016