Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Привредном комором Србије, Развојном агенцијом Војводине, Европском мрежом предузетништва, по трећи пут организују Регионални пословни форум који ће се одржати 10. новембра 2020. године.

Регионални пословни форум биће организован у онлајн окружењу, а праћење догађаја је могуће онлајн у реалном времену. Kонференција ће бити организована уз максималне мере здравствене заштите и поштовање свих важећих прописаних епидемиолошких мера.

Учесници могу заказати и одржати Б2Б састанаке са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима. Званични језик форума је енглески.

Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на линк https://rbf2020novisad.talkb2b.net/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора. На истом линку можете у одељку Participants основне податке о већ пријављеним компанијама и институцијама и њиховом пољу интересовања.

За додатне информације молимо Вас да посетите: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs или контактирате организатора на мејл: rbf2020@vojvodina.gov.rs