Маја Витман, градска менаџерка je обишла радове који се изводе у Глогоњу. Асфалтирана је Тамишка улица у дужини од 1.000 метара, а радови у Партизанској су у завршној фази.

„Остаје нам да се заврше банкине од каменог агрегата и у Тамишкој и у Партизанској, и за ову годину овим завршавамо. Свакако, овде нећемо стати, јер у Глогоњу има још захтева за радове. У Глогоњу смо до сада извели радове у девет улица и то у Млинској, Пролетерској, улици 1. маја, ЈНА (од Ослобођења до насипа на Тамишу), 8. марта, 4. октобра, 29. новембра, Тамишкој и завршавамо радове у Партизанској улици“, рекла је Маја Витман.

Она је додала да од самог почетка године па све до данас радови изводе у континуитету како у граду, тако и у насељеним местима.

„Имајући у виду велике инфраструктурне пројекте које смо извели и друге које приводимо крају, као што је улица Патријарха Чарнојевића, насељена места по договору и ове године и овим кругом радова нису изостала. Захвални смо подршци са виших нивоа власти на изузетној сарадњи и суфинансирању, али исто и веома задовољни вођењем политике на локалном нивоу. У сарадњи са градоначелником Александром Стевановићем опредељена су средства у буџету града за асфалтирање улица у насељеним местима. У току три године путем пројекта јавно-приватног патнерства асфалтирно је на територији града и насељених места 176 улица, односно скоро 90 км путева“, подсетила је градска менаџерка Витман.

У претходне три године рехабилитовано је око 8 км само у Глогоњу.