Велики концерт Жељка Јоксимовића у Панчеву је поклон компаније ZF Friedrichshafen свим Панчевцима.

Са жељом да на прави начин прослави отварање нове фабрике за производњу погонских система за електрична возила, компанија ZF поклања велики концерт Жељка Јоксимовића, који ће се одржати 12. јуна у 21 час на Тргу Kраља Петра I у Панчеву.

Kомпанија ZF Friedrichshafen AG, која је светски лидер у производњи погонских система делова за аутомобиле, бродове и железницу, омогућила је одржавање спектакуларног концерта једне од највећих регионалних поп звезда, Жељка Јоксимовића. Сви љубитељи добре музике имаће прилику да по први пут у Панчеву уживају у великом концерту славног кантаутора, који ће извести највеће хитове из своје богате каријере.

– Волим да будем део оваквих пројеката, у којима компаније показују колико им је стало до локалне заједнице у којој послују. Са посебним задовољством ћемо наступити у Панчеву, и то по први пут. Позивам све грађане на ово велико дружење које ће бити отворено за љубитеље добре музике и забаве, ми смо спремни да направимо атмосферу за памћење. Припремили смо сјајан програм и старих песама, али и нових, и то је одличан начин да испратимо пролеће и најавимо лето – изјавио је овом приликом Жељко Јоксимовић.