Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2022. годину, организује Сајам запошљавања у 2022. години 29.09.2022.године у периоду од 11 до 13 часова, у улици Војводе Живојина Мишића (Корзо), а у циљу повећања видљивости мера и програма у области унапређења запошљавања у Панчеву. На Сајму ће се представити послодавци који намеравају да запосле нове раднике.


Позивамо све заинтересоване суграђане да посете Сајам запошљавања у 2022. години који ће се одржати у учетвртак 29.09.2022. године на Корзоу (Ул. Војводе Живојина Мишића), а у случају лоших временских услова, у холу Градске управе града Панчева, у трајању од 11,оо до 13,00 часова.


На сајму се очекује учешће 40 различитих послодаваца који ће огластити око 200 слободних радних места.


Заинтересованим суграђанима ће на штанду града Панчева бити доступне све потребне информације у вези са отвореним јавним позивoм који се односи на меру активне политике запошљавања „Самозапошљавање“ (средства за отварање привредног друштва или предузетничке радње, набавку опреме и адаптацију простора) и меру активне политике запошљавања и “Отварање нових радних места (средства намењена предузетницима, микро и малим предузећима са територије града Панчева. На штанду Националне службе за запошљавање биће на располагању информације о услугама и програмима које пружа ова установа.