Град Панчево у сарадњи са Туристичком организацијом града Панчева ове године организује 8. НОВОГОДИШЊИ БАЗАР у периоду од 21. децембра до 23. децембра 2018. године у периоду од 11 до 20 часова.

Манифестација „Новогодишњи базар“ је постала већ традиционална привредна манифестација која у првом плану, на једном месту – на платоу испред Градске управе града Панчева, истиче локална удружења, установе, физичка лица и мале предузетнике, представљајући их кроз бројне локалне производе и услуге. На овај начин желимо да допринесемо стварању празничног расположења у сусрет дочеку Нове 2019. године, по узору на сличне манифестације у европским градовима, а шаренило понуде базарских производа и пратећи забавни садржаји пружиће додатну могућност нашим суграђанима да уживају у претпразничном амбијенту.

Концепт Новогодишњег базара је такав да ће он представљати место на којем ће наши суграђани моћи да набаве оно што им је потребно за организацију новогодишње прославе, да купе поклоне, али и да уживају у забавним програмима које смо за њих припремили.

За све учеснике Базара, Град је обезбедио бесплатне штандове, који ће бити распоређени унутар шатора са амбијенталним светлом и грејним телима, а за све посетиоце богат културно уметнички програм, који можете погледати на следећем линку:

program novogodišnji bazar