Захваљујући доброј вољи и иницијативи Школе за стране језике и комуникације “Academia“ из Панчева, имамо задовољство да вам најавимо једномесечни бесплатни курс енглеског и почетног (А1.1) немачког језика, намењен младима нашег града.

Програм се реализује у партнерству ове школе и Канцеларије за младе града Панчева, а подразумева два двочаса наставе енглеског или немачког језика седмично, са посебним освртом на тему наступа на интервјуима за посао, састављања адекватног Си-Ви-ја и пропратног писма на енглеском и немачком језику, уз издавање и оверу Међународног језичког пасоша.

Настава ће се одвијати у периоду од 20. јуна до 20. јула, и то у две групе – једна за енглески, а друга за почетни немачки језик.

Услови за конкурисање су:

– да је особа старости од 16 до 26 година,

– да има пребивалиште на територији града Панчева,

– да је у могућности да похађа цео једномесечни курс, без изостајања.

Посебну предност ће имати млади који су активни у организацијама цивилног друштва у локалној заједници и/или учествују у волонтерским акцијама Канцеларије за младе града Панчева.

 

Дакле, ако си млад/а, живиш у Панчеву, желиш да научиш основе немачког или утврдиш знање енглеског језика, пријави се!

 

Све што је потребно да урадиш, је:

1) За пријаву за курс почетног немачког језика (А1.1)

– попуни и пошаљи пријаву на овом линку,

– пошаљи потврду да је пријава послата на мејл kancelarijazamlade@pancevo.rs, са напоменом Пријава за курс немачког језика (уз твоје име, презиме и контакт телефон), најкасније до 17. јуна 2016, до поднева,
– очекуј наш позив и буди спреман/на да почнеш са наставом – das Abenteuer beginnt!

2) За пријаву за курс енглеског језика

– уради онлајн дијагностички тест, на овом линку,

(приликом попуњавања теста, у напомени обавезно напиши Тестирање-Канцеларија за младе)
– попуни и пошаљи онлајн пријаву на овом линку,
– пошаљи потврду да је пријава послата на мејл kancelarijazamlade@pancevo.rs (уз твоје име, презиме и контакт телефон), са напоменом Пријава за курс енглеског језика, најкасније до 17. јуна 2016, до поднева,
– очекуј наш позив и буди спреман/на да почнеш са наставом – the adventure begins!

Настава ће се одвијати у просторијама школе, у групама са ограниченим бројем полазника/ца, а места ће се попуњавати како пријаве пристижу.
За све додатне информације, можеш се обратити Марији Команов Јаћимовић из Канцеларије за младе града Панчева (013/308-907, 064/866-24-15, kancelarijazamlade@pancevo.rs)

 

Млади-школа страних језика