Edukuj se, zaposli se - baner-logoi partnera

 

Регионални едукативни центар Банат, у партнерству са Градом Панчевом, Регионалним центром за друштвено-економски развој – Банат и Доо за вођење пословних књига BEBA COMPANY Панчево, реализује пројекат под називом “ЕДУКУЈ СЕ, ЗАПОСЛИ СЕ!”, финасиран од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије у оквиру Јавног конкурса за програме и пројекте подршке младима у запошљавању. Пројектом је предвиђено да се путем јавног позива одабере 30 младих незапослених лица са евиденције Националне службе за запошљавање – филијале у Панчеву, који ће похађати обуку из области предузетништва у трајању од десет дана. Од незапослених лица се очекује да, приликом пријаве, предложе своју пословну идеју, имајући у виду њену одрживост  и могућност генерисања нових радних места.

У наредном кораку, одлуком Комисије, 10 најбољих учесника, са 10 најбољих пословних идеја, имаће прилику да наставе напредну обуку и да наредна два месеца уз континуирану подршку ментора детаљно развију своје пословне идеје, које на крају процеса треба да покажу тржишну одрживост.

Као резултат напредне обуке, учесници ће имати комплетно припремљене и до детаља развијене пословне планове, а за три најбоље пословне идеје обезбеђена је финансијска подршка у појединачном износу од 240.000,00 динара. Обавеза најуспешнијих учесника је да претходно  региструју сопствено правно лице код Агенције за привредне регистре, на чији ће текући рачун средства бити исплаћена.

Овим путем позивамо сва заинтересована незапослена лица, која су старосне доби до 30 година, имају пребивалиште на територији града Панчева и налазе се на евиденцији незапослених лица Националне службе за запошљавање (филијала у Панчеву), да доставе своје пријаве за учешће, које треба да садрже:
– попуњен образац за пријављивање,
– потписан образац Изјаве о сагласности за обраду личних података,
– копију личне карте.

Пријаве се достављају лично – путем Градског услужног центра, или поштом – на адресу:
Градска управа града Панчева
Секретаријат за привреду и економски развој (канцеларија број 302)
Трг краља Петра I, 2-4
26101 Панчево
са назнаком “Јавни позив за за пријаву младих незапослених лица-ЕДУКУЈ СЕ-ЗАПОСЛИ СЕ”

Пријаве се обавезно достављају и путем електронске поште edukujse.zapоslise@pancevo.rs.

Образац за пријављивање и форму обрасца Изјаве о сагласности за обраду личних података можете преузети са линкова у овом позиву, или у Градској управи града Панчева (2. спрат, канцеларија број 204). Рок за достављање пријава је продужен и трајаће до попуне места.

Одлука о избору полазника биће објављена на званичној интернет презентацији РЕЦ Баната (www.recbanat.rs) и града Панчева (www.pancevo.rs). Детаљније информације у вези са Јавним позивом могу се добити на интернет страници www.recbanat.rs или путем електронске поште office@recbanat.rs.

 

Edukuj se, zaposli se - baner