О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Представници Коалиције Српски покрет Двери- Демократска странка Србије и Групе грађана Доста је било – Саша Радуловић, извршили су увид у изборни материјал у службеним просторијама Изборне комисије града Панчева, почев од 17 часова, 26. априла 2016. године закључно са вечерњим сатима 27. априла 2016. године.

Представници Групе грађана Доста је било – Саша Радуловић, извршили су увид у све записнике о раду бирачких одбора и утврђивање резултата избора за одборнике скупштине града Панчева, као и изборни материјал са једног изборног места.

Представници Коалиције Српски покрет Двери – Демократска странка Србије, извршили су увид у записнике о раду бирачких одбора и утврђивање резултата избора за одборнике скупштине града Панчева, као и у комплетан изборни материјал са свих изборних места и у гласачке листиће.

Изборна комисија града Панчева је на својој 48 редовној седници донела Решење којим је одбацила приговор који је поднео председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије.

Изборна комисија града Панчева је на својој 49 редовној седници донела Решење којим је одбацила приговор који је поднео представник Коалиције Српски покрет Двери- Демократска странка Србије.

Председник

Ђорђе Папулић, с.р.