Maja Vitman, gradska menadžerka je obišla radove koji se izvode u Glogonju. Asfaltirana je Tamiška ulica u dužini od 1.000 metara, a radovi u Partizanskoj su u završnoj fazi.

„Ostaje nam da se završe bankine od kamenog agregata i u Tamiškoj i u Partizanskoj, i za ovu godinu ovim završavamo. Svakako, ovde nećemo stati, jer u Glogonju ima još zahteva za radove. U Glogonju smo do sada izveli radove u devet ulica i to u Mlinskoj, Proleterskoj, ulici 1. maja, JNA (od Oslobođenja do nasipa na Tamišu), 8. marta, 4. oktobra, 29. novembra, Tamiškoj i završavamo radove u Partizanskoj ulici“, rekla je Maja Vitman.

Ona je dodala da od samog početka godine pa sve do danas radovi izvode u kontinuitetu kako u gradu, tako i u naseljenim mestima.

„Imajući u vidu velike infrastrukturne projekte koje smo izveli i druge koje privodimo kraju, kao što je ulica Patrijarha Čarnojevića, naseljena mesta po dogovoru i ove godine i ovim krugom radova nisu izostala. Zahvalni smo podršci sa viših nivoa vlasti na izuzetnoj saradnji i sufinansiranju, ali isto i veoma zadovoljni vođenjem politike na lokalnom nivou. U saradnji sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem opredeljena su sredstva u budžetu grada za asfaltiranje ulica u naseljenim mestima. U toku tri godine putem projekta javno-privatnog patnerstva asfaltirno je na teritoriji grada i naseljenih mesta 176 ulica, odnosno skoro 90 km puteva“, podsetila je gradska menadžerka Vitman.

U prethodne tri godine rehabilitovano je oko 8 km samo u Glogonju.