Прослављени српски ватерполиста Никола Рађен посетио је данас Панчево у оквиру програма промоције летњег капма воденох спортова “Number One”. Са Рађеном и његовим сарадницима разговарали су и Алексдандар Стевановић, члан Градског већа задужен за стамбено-комуналне послове, Слободан Битевић, председник Спортског савеза, Дејан Перић, генерални секретар Спортског савеза и Предраг Стојадинов, директор ЈКП “Младост”.

Градоначелник сматра да ће заинтересованост за камп бити на виском нивоу не само због тога што Панчево има шампионе и перспективне младе спортисте у воденим спортовима, већ и због тога што камп воде спортисти који су пронели славу ватерпола на светксом нивоу. Такође је истакао да сматра да камп треба подржати јер органоизатори капма покушавју да поставе органиозацију спорта на један модернији начин за шта град има капацитета, а и издваја озбиљна средства за развој спорта уопште.

У циљу промоције капма у уторак, 11. јула у 18 часова, на отвореном базену одржаће се пријатељска ватерополо утакмица између клуба “Number One” коју ће предводтити Никола Рађен и ватерполо клуба “Младост”.

У међународном кампу “Number One” преко 170 малишана из Србије, региона, али и Аустралије, Аустрије, Новог Зеланда, Израела, имаће прилику да тренирају ватерполо уз легенде ватерпола Драгане Ивковић, Игора Гочанина, Игора Милановића, Дејана Савића.

Камп ће се одржати у Врњачкој Бањи у периоду од 15. јула до 12. августа у четири смене.