U sredu, 9. novembra 2016. godine, u Maloj sali Gradske uprave, u okviru obeležavanja Dana grada Pančeva, Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ u saradnji sa Gradom Pančevom dodelio je nagrade učenicima Pančeva koji su osvojili nagrade iz opštih školskih predmeta, na državnim i međunarodnim takmičenjima, u školskoj 2015/16. godini.

Ukupno je za nagrade za 47 učenika izdvojeno 354.000 dinara, odnosno 4.000 – 32.000 dinara u pojedinačnom iznosu, u zavisnosti od ranga takmičenja i osvojene nagrade, dok je Turistička organizacija Pančeva učenicima obezbedila brošure o turističkim potencijalima našeg grada.

Nagrade su uručili članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić, direktor Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ dr Dragoljub Cucić i predsednik Upravnog odbora Centra za talente Miladin Mitrović.

Mr Tanja Božić čestitala je učenicima na ostvarenim rezultatima i zahvalila im se što učešćem i osvajanjem nagrada na takmičenjima predstavljaju i naš grad.

Mi verujemo u vas, verujemo da ste vi budućnost, da ćete nas vi jednog dana naslediti i zato ćemo uvek biti spremni da vas prepoznamo, pozovemo i nagradimo. Nadam se da ćete i dalje učestvovati na takmičenjima i biti tako uspešni, rekla je članica Veća.

Predsednik Upravnog odbora Centra Miladin Mitrović istakao je da je sve više učenika koji osvajaju nagrade na takmičenjima, kao i da oni svake godine postižu sve veće uspehe.