У уторак 17. октобра 2017. године, гувернер дистрикта 2483 Србија и Црна Гора, Бранислав Ранђеловић, посетио је Ротари клуб Панчево и градоначелника Панчева Сашу Павлова.

На заједничком састанку гувернера, градоначелника и Ротари клуба Панчево, гувернер је представио план Ротари Интернационале градоначелнику у вези са унапређењем животне средине кроз садњу дрвећа и тим поводом је и посађено дрвеће у парку пријатељства.

Такође, представљен је и план помоћи школама у набавци рачунара за основне школе на територији општине Панчево. Градоначелник је информисан у вези са недавном реализацијом акције Ротари клуба Панчева и Ротари клуба “Михајло Пупин” Панчево, набавке најсавременијег 4Д ултразвучног апарата намењеног породилишту у Панчеву, где је циљ да се обезбеди савремена дијагностика.

Гувернер дистрикта 2483 Србија и Црна Гора Бранислав Ранђеловић и Ротари клуб Панчево, захваљују се градоначелнику Панчева Саши Павлову на пуној подршци акцијама и на спремности у подржавању будућих хуманитарних акција.