U sredu, 28. decembra 2016. godine, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić uručila je, u ime Grada Pančeva, na Dečjem odeljenju Opšte bolnice Pančevo, paketiće deci koja će novogodišnje praznike, nažalost, provesti u bolnici. Ona je, u prisustvu dr Slobodana Prodanovića, pomoćnika direktora za internističke grane i načelnika dečijeg odeljenja bolnice, paketiće predala bolničkom osoblju, koje će ih potom podeliti deci.

Grad je odlučio i misli i na naše najmlađe sugrađane koji na žalost zbog bolesti ove novogodišnje praznike provode u bolnici. Zahvaljujem se direktorima škola i sponzorima koji su učestvovali u ovoj akciji Grada i omogućili da se deca i u bolnici na neki način raduju novogodišnjim praznicima. Nadamo se da će se deca obradovati paketićima, a svoj deci želimo brz oporavak i srećnu novu godinu, rekla je mr Tatjana Božić.

Ove godine zbog gripa, na odeljenju će ostati oko tridesetak dece, iako uoči novogodišnjih praznika lekari nastoje da što manje njih ostane na odeljenju.

pokloni-za-decu