Danas, 28. decembra 2017. godine u 12 časova, svečano je otvoren sedmi po redu, Novogodišnji bazar. Pored brojnih izlagača, zanimljivih proizvoda i raznovrsnog programa za sve, pa i najmlađe, građani će imati priliku da pronađu sve što im je potrebno za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, svečano je otvorio Novogodišnji bazar, pozdravio prisutne i tom prilikom čestitao novogodišnje i božićne praznike svojim sugrađanima.

– Cilj manifestacije jeste da se, u duhu praznika, družimo, razmenjujemo osmehe i ideje, da ugodimo svim građanima, i malim i velikim, kako bi nam ovi dani protekli u što vedrijoj i radosnijoj atmosferi. I takođe, ovo je još jedan način, u nizu mera koje sprovodimo da podržimo male zanate i preduzetnike grada Pančeva da se prikažu, da se za njih čuje, da se vide njihovi proizvodi, da se traže, i da se u pančevačkim domovima nađu lokalni produkti.

Želim vam, u ime grada Pančeva i u svoje ime, srećne novogodišnje i božićne praznike. Budite zdravi, srećni i nasmejani, pronađite ovde poklone, i u radosti i veselju sa svojim najmilijima dočekajte Novu godinu i predstojeće praznike – naglasio je Pavlov.