Данас, 28. децембра 2017. године у 12 часова, свечано је отворен седми по реду, Новогодишњи базар. Поред бројних излагача, занимљивих производа и разноврсног програма за све, па и најмлађе, грађани ће имати прилику да пронађу све што им је потребно за предстојеће новогодишње и божићне празнике.

Градоначелник града Панчева, Саша Павлов, свечано је отворио Новогодишњи базар, поздравио присутне и том приликом честитао новогодишње и божићне празнике својим суграђанима.

– Циљ манифестације јесте да се, у духу празника, дружимо, размењујемо осмехе и идеје, да угодимо свим грађанима, и малим и великим, како би нам ови дани протекли у што ведријој и радоснијој атмосфери. И такође, ово је још један начин, у низу мера које спроводимо да подржимо мале занате и предузетнике града Панчева да се прикажу, да се за њих чује, да се виде њихови производи, да се траже, и да се у панчевачким домовима нађу локални продукти.

Желим вам, у име града Панчева и у своје име, срећне новогодишње и божићне празнике. Будите здрави, срећни и насмејани, пронађите овде поклоне, и у радости и весељу са својим најмилијима дочекајте Нову годину и предстојеће празнике – нагласио је Павлов.