Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2017. годину, организовао је у среду,29. марта 2017. године на Корзоу, у периоду 11.00-14.00 часова, Сајам запошљавања. На сајму је учествовало 34 послодавца, која су заинтересована за запошљавање 182 радна места различитих профила.

Градоначелник Панчева Саша Павлов поздравио је присутне и изразио задовољство што је Панчево је један од првих градова у нашој земљи који је, још 2012. године, почео да организује овакву једну манифестацију.

Прошле године је ефикасност Сајма била близу 70 одсто, односно 96 наших суграђана је кроз директан контакт са послодавцима нашло посао, истакао је Павлов, додавши да би био задовољан да и ове године толико људи нађе посао путем Сајма запошљавања.

Директор Филијале Панчево Националне службе за запошљавање Ђорђе Лукач такође се обратио на свечаном отварању Сајма.

Сајам је је већ постао традиција, место где људи налазе посао, ступају у контакт с предузетницима. Сви предузетници који су овде су понудили места која су им стварно потребна, рекао је Лукач.