Градски штаб за ванредне ситуације града Панчева обавештава грађане да захтеве поводом штете настале услед елементарних непогода 20. јуна 2016. године могу предати у писаном облику на писарници у Градском услужном центру Градске управе градa Панчева, са назнаком – Комисији за штету, уз кратак опис настале штете, име, презиме и контакт телефон и фотографију уколико је поседују (није обавезна).

Захтеви се могу односити на штету насталу на непокретностимa – објектима и усевима тј. пољопривредном земљишту. Захтеви се не односе на штету насталу на аутомобилима. Комисија ће након пријема захтева изаћи на терен ради утврђивања штете.

Градски штаб за ванредне ситуације обавештава грађане да у граду након синоћњег невремена све функциоише регуларно. Синоћ и током целе ноћи дежурне екипе санирале су настале проблеме, очишћени су сливници, уклоњено је лишће и грање са улица, те се саобраћај се одвија нормално.

Надлежне комисије су данас изашле на терен како би се утврдила штета настала на усевима и објектима на територији града Панчева.