Turistička organizacija grada Pančeva na čelu sa direktorom Branislavom Rovčaninom prezentovala je 4. novembra 2015. godine u holu Gradske uprave novi turistički vodič grada Pančeva, a ovom promocijom započet je program obeležavanja Dana grada Pančeva.

Za ovoj vodič kroz Pančevo, Turistička organizacija dobila je prvu nagradu na međunarodnom Sajmu turističkih publikacija, koji je održan u Kruševcu u periodu od 14. do 16. oktobra 2015. godine.

Prisutnima su se ovom prilikom osim direktora Branislava Rovčanina, obratili i Pavle Đukić, nekadašnji direktor TOP-a, kao predstavnik Turističke organizacije Srbije i Jelena Batinić, članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije, koja je u ime grada čestitala turističkoj organizaciji na novom vodiču i osvojenoj nagradi, poželela im da nastave da napreduju, kao i grad sa njima, i najavila bolje uslove rada, s obzirom na to da je Turistička organizacija Pančeva dobila prostorije u prizemlju zgrade poznate kao „Snežana“.