Миленко Чучковић, члан Градског већа града Панчева задужен за рад, запошљавање и социјалну политику је у име Града Панчева потписао уговор о додели бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом. Уговор је потписан на основу Програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом за 2023. годину Министарства за бригу о селу.

„Град Панчево је на основу Програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом за 2023 годину потписао још један уговор у овој години. Ово је друга кућа која је додељена током 2023. године. Вредност додељне куће, која се налази у КО Омољица износи 1.187.224 динара. Као и до сада наставићемо да разним мерама и програмима помажемо становништво на целокупној територији града Панчева“ рекао је Чучковић.

Програм за доделу бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом Министарства за бригу о селу се односи на држављане Републике Србије до 45 година старости без решеног стамбеног питања који желе да живе на селу.