Milenko Čučković, član Gradskog veća grada Pančeva, zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, posetio je Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Pančeva, gde su ga dočekale predsednica Udruženja Sanja Beli i odbornica i predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost Ivana Rosić. Tom prilikom Milenko Čučković je izjavio:

– Nalazimo se ispred prostorija Društva za mentalno nedovoljno razvijene osobe grada Pančeva, gde je uručena donacija. Grad Pančevo je odgovorna lokalna samouprava i za potrebe ovog društva, prošle godine smo iz sredstava izdvojili 300.000,00 dinara. Osim toga, danas smo uručili i donaciju i želim da se zahvalim preduzetniku Zoranu Markoviću, preduzeću „Alu mil 013“ kao i „Srpskoj Sparti“, koja je obezbedila pomoć ovoj deci i osoblju u vidu raznih vrsta namirnica i higijenskih sredstava. Danas je sređen jedan deo ulaza, ograda koja je bila u lošem stanju, a preduzeće koje sam spomenuo, će donirati dva prozora.

Zoran Rajačić, predsednik udruženja ljubitelja sporta „Srpska Sparta“ je rekao kako je ovo jedna u nizu akcija udruženja:

– Mi funkcionišemo već 15 godina i 15 godina se bavimo humanitarnim radom. Bavimo se takođe i organizacijom kulturnih i tradicionalnih manifestacija. Danas smo donirali Udruženju, koje je nama izuzetno drago, namirnice i neophodna sredstva za higijenu. Svaka ovakva akcija nam daje podstrek da se još bolje organizujemo u budućnosti.